ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της βράβευσης των αθλητών , αθλητριών που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στον Άγιο Κωνσταντίνο, ξεκινώντας με τον Αγιασμό από τον Πατέρα Ιωάννη ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, ακολούθησε η προλόγηση της εκδήλωσης από τον Πρόεδρο του Ομίλου Απόστολο Καζάκη και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών, αθλητριών.
Παρέστη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. η εκπρόσωπος του Υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου κα Ελένη Κοπάνου , τα μέλη του Ομίλου γονείς αθλητές και προπονητές.
Χαιρετισμούς έστειλαν ο Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
Ειδική Βράβευση στον Αρχηγό της Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Ιωάννη Κατσώνη για την προσφορά του στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης και στον Ελληνικό Αθλητισμό.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Με τις ευχές όλων για καλλίτερες ημέρες του τοπικού και Ελληνικού Αθλητισμού και με περισσότερα παιδιά κάθε χρόνο στον Αθλητισμό τελείωσε η όλη εκδήλωση.
Δείτε παρακάτω τα κύπελλα Κωπηλασίας για το 2023.
Δείτε παρακάτω τις βραβεύσεις Κολύμβησης για το 2023.