ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «6o ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ» 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης από την ΑΘΗΝΑ , όπου έλαβε μέρος
στο 6 ο Τρόπαιο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
Η συμμετοχή των 21 αθλητών και αθλητριών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στους αγώνες ήταν μια σημαντική εμπειρία για όλους, καθώς υπήρχε μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων και μεγάλος ανταγωνισμός, ενώ κατά την διάρκεια του Σαββάτου οι διοργανωτές παρουσίασαν εκδήλωση με την συμμετοχή μεγάλων αστέρων της Ελληνικής και παγκόσμιας κολύμβησης που κολύμπησαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές των αγώνων.

Η ομάδα του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. κατέκτησε 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια και κατατάξεις στις βαθμολογούμενες θέσεις , γεγονός που την κατέταξε στην 2 η θέση της βαθμολογίας στην πιο μικρή κατηγορία Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β. Αρκετοί αθλητές βρέθηκαν στις τελικές 8-άδες των αγωνισμάτων τους, ενώ σχεδόν όλοι βελτίωσαν εντυπωσιακά τις επιδόσεις τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Ακόμα συμμετείχαν βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις οι : Δροσιά Καπάλα, Απόστολος Αλεξίου, Αλέξανδρος Γιάκας, Χρήστος Θειακός, Δήμητρα Μαλανδρίνου, Κατερίνα Μυτιλιού και Διώνη Βενέτη. Την ομάδα συνόδευαν ο προπονητής της αγωνιστικής Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, οι έφοροι κκ. Νικόλας Ασήμος και Χάρης Κόκκαλης καθώς και αρκετοί γονείς .

Οι έφοροι και το ΔΣ του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συγχαίρουν τους αθλητές, αθλήτριες και τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Κ.Χατζηγεωργίου και Κ.Ιωάννου και εύχονται ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΥΓΕΙΑ και νέες και μεγαλύτερες ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ για την συνέχεια.