ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΕΑΝΑΒ

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός όλων των τμημάτων του Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β. στις εγκαταστάσεις του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με την ευκαιρία της νέας Αγωνιστική Χρονιάς.
Παράλληλα έγινε και η βράβευση των αθλητών για τις διακρίσεις τους τα έτη 2020,2021,2022 .
Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις δεν είχαν πραγματοποιηθεί τα τελευταία έτη λόγω της Πανδημίας του COVID-19.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Απόστολο Καζάκη συγχαίροντας τους αθλητές και όσους είναι κοντά στον Σύλλογο που έχει τιμήσει την περιοχή μας και τα Ελληνικά χρώματα στα πέρατα της Γης υπογραμμίζοντας και το κοινωνικό έργο με την πληθώρα των αθλητών που επανδρώνουν τα αθλητικά τμήματα του Ομίλου.
Κάνοντας ειδική μνεία για την συνεργασία του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , τους Ιωνικούς Αγώνες Κολύμβησης που το 2023 συμπληρώνουν 25 χρόνια και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Σοφία Δαλίδου που επιλέχθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως η καλλίτερη Αθλήτρια για το 2022 παρά το νεαρό της ηλικίας της.
Ευχαριστώντας επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο , τα μέλη , αθλητές , προπονητές και τους γονείς που δείχνουν εμπιστοσύνη στο έργο του Συλλόγου.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Τον Πρωτοπρεσβύτερο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου κ Ελένης πατέρα Απόστολο Θάνο που τέλεσε και τον αγιασμό .
Τους Προπονητές Κωπηλασίας Σάμιο Συμεών, Τάσιου Σοφία Τον Προπονητή Κολύμβησης Ιωάννου Κωνσταντίνο

Βραβεύσεις Αθλητών Κωπηλασίας

Βραβεύσεις Αθλητών Κολύμβησης

Παρέστησαν οι Βουλευτές Μαγνησίας Λιούπης Αθανάσιος , Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Παπανάτσιου Κατερίνα , εκπρόσωπος της Υφυπουργού Ζέτας Μακρή και της Δημοτικής Αρχής Βόλου ο κος Νάσιος Απόστολος Αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, εκπρόσωπος του Υφυπουργού Τριαντόπουλου Χρήστου η κα Κοπάνου Ελένη, εκπρόσωπος του Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου, η πρώην Υπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Επίσης χαιρετισμό απέστειλε η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. ευχαριστεί για την παρουσία όλων των φίλων του Βολιώτικου Ναυταθλητισμού και επίσης τους Χορηγούς της εκδήλωσης ΕΨΑ Α.Ε. και ΕΠΙΠΛΑ ΑΔΕΛΦων ΤΕΛΩΝΗ.

«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ»