ΟΕΑ ΝΑΒ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΛΕΙΤΣΙΝΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διεξήχθησαν με επιτυχία οι αγώνες Ερασιτεχνικής Αλιείας που διοργάνωσε ο Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β., την προηγούμενη Κυριακή στον Παγασητικό Κόλπο.

Οι αγώνες διεξάγονται κάθε χρόνο, εκτός των δύο τελευταίων ετών που δεν διεξήχθησαν λόγω covid, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που γίνονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για τον Πανελλήνιο εορτασμό της Ναυτικής εβδομάδας και της γαλάζιας θεάς της Ελληνικής θάλασσας.

Νικητές αναδείχθηκαν από την επιτροπή αγώνων που αποτελείτο από τους Δαράκη Γεώργιο , Γαβριτόπουλο Παναγιώτη και Κοντοβά Γεώργιο, οι εξής:
1ος Θεοδοσίου Ιωάννης
2ος Τσούκας Δημήτριος
3ος Κλειτσινάρης Αθανάσιος

Στους νικητές απονεμήθηκαν Κύπελλα .Τις βραβεύσεις έκαναν ο Πρόεδρος Απόστολος Καζάκης, η Γεν. Γραμματέας Μανουσάκη Ηλέκτρα και ο Αλυτάρχης των αγώνων Κοντοβάς Γεώργιος.

Μετά την βράβευση των νικητών έγινε γιορτή στις εγκαταστάσεις του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και το τμήμα Ερασιτεχνικής Αλιείας του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β., που συμπαραστέκεται ποικιλοτρόπως σε όλα τα αθλητικά τμήματα του Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β. ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συλλόγου για την συμμετοχή τους.

Επίσης συγχαίρει τους αθλητές , αθλήτριες του Ομίλου που το τριήμερο που πέρασε έδωσαν δυναμικό παρόν σε τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα , της Κωπηλασίας , της Κολύμβησης και της τελικής φάσης της Β΄ Εθνικής
Υδατοσφαίρισης