Ο Ο.Ε.Α-Ν.Α.Β στο 88° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με 19 πληρώματα και 31 αθλητές και αθλήτριες συμμετέχει ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στο 88 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στο Κωπηταλοδρόμιο του Σχοινιά.
Για μια ακόμη χρονιά οι σημαντικότερες στιγμές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα μεταδοθούν απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ kopilasia.gr
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή όλοι οι Τελικοί θα μεταδοθούν σε livestreaming δίνοντας την ευκαιρία σε όσουw δεν μπορέσουν να βρεθούν στο Σχοινιά να μην χάσουν τις προσπάθειες των αθλητών και τις μάχες για το βάθρο.
Φιλοδοξία των αθλητών και αθλητριών του Ο.Ε.-Ν.Α.Β. και των προπονητών τους Σάμιου Συμεών και Τάσιου Σοφίας είναι να επαναλάβουν τις επιτυχίες των τελευταίων ετών κα τάσσοντας τον Όμιλο τους στις πρώτες θέσεις της Βαθμολογίας και των μεταλλίων των αγώνων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και η μεγάλη οικογένεια της Βολιώτικης Κωπηλασίας εύχονται σε όλους τους αθλητές αθλήτριες επιτυχίες και άξιες επιδόσεις των προσπαθειών τους .