ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Κ23 κ ΕΦΗΒΩΝ

Συγχαρητήρια από τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.

Το Διοικητικό Συμβούλιο , τα μέλη , οι προπονητές και οι αθλητές αθλήτριες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. καθώς και οι φίλοι της Βολιώτικης Κωπηλασίας συγχαίρουν την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Σοφία Δαλίδου για το χρυσό μετάλλιο με Παγκόσμιο ρεκόρ στο διπλό σκιφ , τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β. Παναγιώτη Αδάμ για το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ , στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 και Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας .

Επίσης συγχαίρει τους Βολιώτες αθλητές Απόστολο Λυκομήτρο για το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ και τις αθλήτριες Ευθυμία Κουκλουμπέρη, , Σωτηρία Μιχαηλίδου για την όγδοη θέση στην τετράκωπο .

Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συνεχίζει και την νέα αγωνιστική χρονιά με σοβαρότητα και αγωνιστικό προσανατολισμό σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί .

Με τις συνεχιζόμενες Ολυμπιακές και Παγκόσμιες επιτυχίες των αθλητών Κωπηλασίας πρέπει τουλάχιστον η Κωπηλασία να αναδειχθεί ως κορυφαίο άθλημα και να τύχει της απαραίτητης προσοχής από τις τοπικές αρχές όπως συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.